Extrapass..

Vad skönt. Kom hem redan vid den här tiden. Kommer med andra ord hinna se Idol. Vilka pajaser det finns. Helt sjukt. Just nu sjunger en kille som tror han sjunger som Pavarotti. *haha*

Ikväll är det Efterlyst! Hjääälp! Ännu en gång kommer man få reda på hur mycket hemskheter som händer i vår värld. Gick in på Efterlyst hemsida och såg att de kommer visa bilder på två våldtäksmän. Det är så skrämmande att egentligen kan vem som helst på gatan vara den människan.

Ska berätta lite om träningen också. Handboll 90 min - fokus inför matchen på lördag. Mycket fart och fläkt men även lite uppställt spel. Känns bra tycker jag. Många löpvilliga i laget , helt klart. Efter handbollen gick Ac och jag ut och körde ett extra löppass. Intervaller 15s/15s 7min*2. Kände att jag behövde lite tryck i benen. Imorgon är det det bara ett gemensamt snabbhetspass, sedan mat och möte i allas våran Skurustuga :)


Vet ni vem som längtar efter Gonzo??
Längtar bara efter att få gosa med den lilla filuren.
M berättade att han inte ville kliva ur sin bur i morse, var väl trött. Satt kvar i sin sovring.

Hur sover era husdjur? Egen säng? Eran säng?

Kommentarer
Postat av: Jessica Anshagen

Hallå där!

Jaha men då måste du ju lägga till mig där! ;)

Du måste få upp en ikon på din sida där folk kan klicka på för att lägga till din blogg, du hittar ikonerna om du går på Frågor och svar längst ner på sidan och sedan typ "var hittar jag ikonen för min blogg?" och så går du till den sidan och så står det där hur du gör :)



Kram

2008-09-17 @ 21:20:53
URL: http://www.jessi.se
Postat av: Emelie

Söt han är!

Mitire har också varit ganska trött idag, öppnade buren och dörren stod väll öppen i lagom 20 minuter innan hon pallrade sig ur.

2008-09-17 @ 23:37:48
URL: http://mymitire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0