Ny människa

Tillbaka från en välbehövlig och underbar weekend på Torpa pensionat och Sydpoolen SPA. Direkt efter jobbet for vi iväg och checkade in på pensionatet. Ett jätte gulligt och personligt pensionat som jag verkligen kan rekommendera. Vi togs emot på ett jätte trevligt sätt och direkt efter att vi bonat in oss lite i rummet serverades fika med tårta. *gött* Senare på kvällen var det middag på Wärdshuset Glashyttan.
Senkvällen spenderades på rummet med IDOL såklart :)

AC och jag delade rum och lyckades få bröllopssviten *klockrent* haha! Sänghimmel och hela paketet. Sov som en princessa hela natten även om kuddarna var stora och bulliga.

På morgonen serverades frukostbuffé innan det var dags att checka ut och bege sig till Sydpollen SPA. Lite förvirrade var vi allt innan vi (eller om det var Christian) hittade oss och SPA avdelningen. Det var bubbelpool, bastu (vanlig och ångbastu). Det serverades frukt och juice. Sedan kunde vi naturligtvis inte låta bli att bli av med lite energi i äventyrsbadet. Vem var snabbast i rutschbanan?


AC och min säng - bröllopssvit.


Jag - slö innan middagen

   


Bjuder på en minibild på våra ansikten med mask.
Fula vi är....

Förresten, vi fick ett spakit också =)



Det har varit en fantastisk helg! Dessutom mötte en överlycklig Ebba upp oss då vi kom hem till mamma och pappa. Nu kommer det bli en bra vecka. Pigg och glá , mjölkchoklá.

Kommentarer
Postat av: Helena

Vilken härlig weekend du har haft!



Ha en fortsatt bra helg!

2008-11-22 @ 21:38:50
URL: http://klarafardiga.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0