Dagens ord!

Idag var det en trött Emma som vaknade. Hade svårt att somna igår, vilket jag i vanliga fall aldrig brukar ha. Brukar somna som en stock, men tankar snurrade runt och runt. Tiilslut somnade jag iallafall, men är trött idag! *gäsp* Ska bli skönt att ta ett långt löppass på 50 minuter idag. Vad jag har längtat. :) Jag har efter 2 veckor med "nästan" vila insett hur viktigt träning är för att jag ska må bra. Promenander ok, men inte tillräckligt. Jag behöver svettas...och känna lite blodsmak i mumme ;o)

Ikväll kl 19.30 ska Ebba på återbesök på Albano. Hon tog sin sista medicin mot inflammationen/infektionen i går. Har varit mycket gladare sedan i lördags! Härligt att se. Så jag är inte orolig för kvällens återbesök. Ska dock fråga om lite grejer, och skönt med ett återbesök som visar att nu är det klart/avslutat!

Jag ♥ dig Ebba!!

Kommentarer
Postat av: nadja

nej, jag är då fullt allvarlig! det hade kännts som en liten annan sak ifall det nr1 han gjorde. men det var en aning obehagligt när fallet inte var så ;) han satt inte mer än 1 meter ifrån oss, bakom ett högt glest "galler". i någon park eller dylikt.

2008-05-19 @ 08:22:31
URL: http://dodens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0