Huvudvärk och stenar!

Snacka om trött i morse. Trots att jag sov väldigt bra och släckte lampan vid 22. Har dock lyckats piggna till något tack vare promenaden från Mörby C till Klingsta! Hade huvudvärk hela dagen igår och vaknade med värk i morse med. Antagligen biverkning efter bedövningen igår!
Träningen igår var väldigt tung. Först sprang B,G.E, AC och jag dryga 5km och sedan var det 90 min handboll! Jag kan säga att löpningen inte var att leka med. Benen kändes som betongklumpar och jag fick nästan titta en extra gång...för att konstatera att ingen virat fast stora tunga stenar kring vristerna på mig. Efter ca 30 min in på handbollen hade jag lyckats få lite liv i benen...så det var ju skönt iallafall.

Satt i morse och skummade igenom Cerveras reklamtidning. De har verkligen massa fina saker där. Får nästan slå mig själv på fingrarna så att jag inte blir för sugen att köpa en massa. Har ju inte flyttat ännu...men har ändå köpt en massa poslin och sådant som jag kommer behöva då det sker. Känns i och för sig skönt att jag inte kommer behöva tänka så mycket på sådant utan mer på möbler och sånt.

image203
8st sådana här blåa glas har jag. Vi fick det i julklapp förra året av jobbet.

image204
Sådan här fin skål i ljus blått fick jag i julklapp av mamma och pappa! Härlig va?

image205
10 st sådana här koppar i olika motiv har jag. Tänkte ha dem som vardagskoppar =) Tycker verkligen om dem =)

Kommentarer
Postat av: AC

Vi hörs idag ang shoppingen. Kram

2008-03-14 @ 08:28:35
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0