Hatat är stort

Ibland tror man inte det är sant då man läser tidningen. Läste i Aftonbladets nättidning att en man bundit fast sin hund i dragkroken och åkt iväg. Eftersom det skär så i mitt hjärta bara av att läsa överskriften ville jag inte trycka mig vidare och läsa mer om det. Frågan är om det var med flit eller olycka? Idagens samhälle kan det vara precis vad som helst. Jag fattar inte hur det finns så otroligt hemska människor utan empati för andra levande varelser. Är det inte att vi går ut på stan och sparkar sönder varandras skallar är det att vi behandlar och plågar oskyldiga djur.


Jag förstår inte.....inte ett dugg. Det är som att människan blivit så mycket grymmare. Det skrämmer mig.

Endel människor tror att det är vi som ska bestämma över allt annat. Vi ska skjuta djur som det är för mycket av, och vi ska utrota de där djuren för de stör oss. Frågan är om det inte borde vara tvärtom....djuren borde kanske få lite mer makt.

Kommentera gärna det här inlägget...vore intressant att veta om jag är ensam om min åsikt eller inte. Ibland kan jag nämligen känna så..

Kommentarer
Postat av: KvinnaFruMamma

Sorgligt värre. Jag tror det handlar om stress och glömska inte för att det gör det rätt. Det är tragiskt.

Ha en bra dag!

2008-03-25 @ 12:19:44
URL: http://kvinnafrumamma.blogg.se
Postat av: Silly and Billy

Det gör ont att veta att sådant sker varje dag (mer eller mindre). Man vill rädda hela världen, men samtidigt vet man om att det är omöjligt. Hatar faktumet.
Bra skrivet. /Silly

2008-03-25 @ 12:25:59
URL: http://www.sillyandbilly.blogg.se
Postat av: Silly and Billy

Det låter bra. Då känns det ändå att man gjort NÅGOT. Och NÅGOT är alltid en början. Och NÅGOT är alltid bra. Det bevisar ju att man vill göra världen till en bättre plats. It's great of you. /Silly

2008-03-25 @ 12:40:25
URL: http://www.sillyandbilly.blogg.se
Postat av: Kristjana

Sånt är verkligen jättehemskt. Läste artikeln och det sjukaste av allt är ju nästan att han "riskerar uppemot en månads fängelse". En månad?! Det är alldeles för lite. Straffen i sverige är så dåliga..

2008-03-25 @ 13:54:42
URL: http://ninelifes.blogg.se
Postat av: christopher

lyssana!:)

2008-03-25 @ 15:01:30
URL: http://brunnman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0