Totalt färdig

Oj,oj,oj...fattar inte att jag är så slut. Det tog emot en aning idag på väg till träningen. Vilket berodde på att jag hade ont på ganska många ställen...hand,knä och rygg. Men så kommer man och träffar alla i laget och man önskar inget annat än att man var där. Hur kul hade det varit att sitta hemma och glo på dumburken?? (Inte kul)
Men denna träning var något extra.
Intervaller 60s arbete 20 sek vila 20set.......oj oj oj...tufft...men vi klarade det!!!!!
1h fys med fotarbete,spänst och styrka...trodde ett tag att mjölksyran i ben och mage rent visuellt skulle spruta ut. Som tur var hände det inte...!!! Var skönt med ordentlig strecth och nedjogg efteråt.

I morse kunde man som sportintresserad läsa om oss och vår vinst mot Hammarby =)
Dock återstår det underliga dilemmat varför gubbsporter alltid får mer skrivet. Har faktiskt helt seriöst slutat läsa sportbladet som aftonbladet har. Ingen idé att läsa när ALLT som står bara handlar om herrar inom ishockey och fotboll. Inget jag är intresserad av..därför läser jag den aldrig.

I denna tidning kan du läsa om oss:
http://213.115.165.49/pdf/pdf/2008/02/SCity-2008-02-18.pdf

Haha..sitter och tittar på "Simon och Thomas" Engelsmannens svenska ord är helsköna "Hejsan på dig piggnisse" säger han tex tidig morgon då en av målarna redan målat endel....

Nu ska Ebba få tömma blåsan.....så ingen olycka sker...

image93

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0