Hemma igen

Hemma efter 2 pass - fys. Ett intervallpass och ett styrke/fotarbetspass. Tänk explosivt!! Ingen rolig syn då vi kom till slussen och såg "Ropsten 10 min" Men med trevligt sällskap gör det mindre.

Sitter och har precis kollat klart på "Simon and Thomas" Stod mellan det och Outsiders och det första programmet kändes lite hetare. Älskar inredningsprogram även om jag tycker detta program inte gav något fint inredningsresultat. Men smaken är som baken..delad!!

Nu åkte Gonzo in med mamma. Han ska alltid sitta hos henne och gosa innan han nattas i sin bur. Rutiner är viktiga för de små liven =)

 Här ligger den lilla princessan på ärten Zzzzz.....

Imorgon väntar ännu en dag med jobb och träning. Ibland känns det att man är i ett ekorrhjul. Det är viktigt att man stannar upp ibland och funderar över hur man vill ha det. Jag gör det ibland och varje gång blir svaret...att handboll och träning verkligen är det som är roligast. Hur roligt skulle det vara att varje kväll lunka hem till lägenheten och bara kolla tv (?) Inget för mig iallafall.

Gäsp..börjar bli lite trött nu. Igår gick jag och la mig lite för sent..22.30 med andra ord. Inte konstigt att ögonlocket höll på att ramla ner om och om igen.

Ser fram emot kurser och utbildningar jag ska gå på jobbet framöver. Endel är gratiskurser från olika företag som säljer hjälpmedel. Men idag kom chefen in och frågade om jag trodde kursen "Rörelse...." var något för mig. Det var en inspirationskurs för tex. seniorgympa, sittgympa, balansträning, koncentration- och koordinationsträning samt yoga. Låter riktigt intressant faktiskt. Längtar tills jag får gå den. Kostar 800:- som jobbet betalar.

Hej då...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0