Pharaons - vet du vad det är?

Nu är det sista inlägget för kvällen. Jag kan berätta att jag fått hem produkterna från Pharaons Med i paketet fanns 2 bukar lermask (grön och brun) samt 2 flaskor ansiktsolja. Ansiktsoljorna doftar mandarin + Jasmin och används i ansiktet men går även att ha i badvattnet i avslappnande effekt. Ska jag absolut testa. Pharaons känns på något sätt mer äkta i sina produkter. Det  är riktiga "råvaror" och inte en massa konstgjort. Därför mår också huden bra av dessa produkter. Gå in på www.pharaons.se och kika efter själv!!

Jag var ute med Ebba för ett tag sedan. Var faktiskt ganska mörk ute då. Såg en svart/vit katt och kunde inte låta bli att spotta tre gånger för mig själv....eller tvia heter det kanske. Är man nojjig då?

Jag ska försöka komma i tid samma goda tid som tidigare i veckan. Jag har varit så pigg då..så det hjälper verkligen.

Imorgon torsdag och snart löning. Jobbar bara till 13 på fredag och sedan är det hemlighet som ni får reda på senare. På fredagkväll kanske ;0)

GODNATT!!!

Kommentarer
Postat av: Jessica Anshagen

Hehe :P du måste gå in under design > kodmallar och där under i början lägga in den info du vill ha.. sedan får du koda lite själv med stil och sånt. Kika lite där :P

Typ after .

2008-04-23 @ 22:06:41
URL: http://www.jessi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0