Godnatt kära läsare

Nu ska jag ta och krypa ner i min säng, mysigt. Såg att lilla Ebba låg ovanpå min säng. Hon brukar vara lite kinkig om man försöker flytta henne ner mot fotändan...jag får se. Det är iallafall så att jag vill ha henne där. Snurpan!
Gonzo är nattad. Den vanliga ritualen "Ska vi gå och sussa Gonzo" och så sträcker han på en vinge i taget och följer med in till buren. Gullgossen ♥
Ni som aldrig har älskar djur har verkligen missat något, det kan jag lova er. Jag tänker fakitskt inte på att de är djur (jo det är ju inte så jag menar) utan ser de mer som inivider. Mina sötnosar =)

Skönt att få sova ut imorgon. Tåget mot Skåne går inte förrän vid 12 någonting och innan dess ska man ha lagat till en matlåda att ta med dig också. Ja...får väl stå och koka ihop något som finns hemma. Pasta med pesto och annat gott kanske (?)

Nu återstår bara två bilder:

image274
image275

GODNATT!

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Tack :) man äslakr sina gullungar vare det sig är männsikotyp eller hund och papeggojtyp. det är väl en papegoja? härliga bilder här! :) godnatt

2008-04-08 @ 23:06:37
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Lotta

Visst är det härligt med djur, hunden e inga problem att ha i sängen värre är de med katten han kan verkligen bre ut sig.

2008-04-09 @ 00:30:10
URL: http://lisenj.blogg.se
Postat av: Marie

Gomorron hoppas du sovit gott,Ha en bra dag idag =)

2008-04-09 @ 08:12:07
URL: http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0